Sepekov odstartoval novou sezónu 2016/2017

skola_hriste

Muži „A“ odstartovali o uplynulém víkendu svoji novou sezónu. Tato sezóna bude patřit znovu k těm zajímavějším pro hráče a snad i pro oko diváka. Hlavní změnou je nové rozlosování skupin I. B. tříd. Skupina „C“, kterou hraje mužstvo Sepekova byla složena z týmů Písecka a Táborska. V sezóně 2016/2017 budou zápasit místo týmů z Táborska převážně s týmy ze Strakonicka. Tuto skupinu již před léty sepekovští hráli a to za doby, kdy A-tým vedl jako hlavní trenér Martin Peták. Shodou okolností se stejné rozlosování skupiny  „C“ dostalo k novému trenérovi a jmenovci zmiňovaného trenéra, tentokráte k Martinu Petrovi, který nahradil dlouholetého kormidelníka nejen A-týmu Jaroslava Hadáčka.

I přes nové nalosování skupiny  „C“  se k prvnímu mistrovské utkání na Sepekovský trávník dostavil nijak neznámý soupeř. O první mistrovské body přijel bojovat soupeř z nedalekých Chyšek, který se s naším  „A“ týmem utkává již dva roky.

Sepekovský „A“ tým doznal před novou sezónou několika změn, tou největší změnou byla již zmiňovaná změna na trenérské pozici v podobě hlavního trenéra Martina Petra.

Do utkání vstoupili lépe domácí a dobrou organizací hry přehrávali hosty z Chyšek. Brankové vyjádření přišlo až ve cca. 30. minutě, kdy se k míči dostal Tupý a střelou na zadní tyč rozvlnil hostující síť,1:0. Do poločasu mohli sepekovští svůj náskok zvýšit, Staněk po rohovém kopu trefil hlavou břevno, i Novák M. zacílil po rohu hlavou jen vedle a tak skončila první půle pouze o gól.

Druhý poločas patřil hostům z Chyšek. Hned z kraje druhé půle poslali hosté za obranu míč, na který nedosáhl Palus a chyšecký záložník postupoval sám na Doubka, ten skvělým zákrokem zachránil domácí. Hosté dominovali především ve středu hřiště. Odměnou jim byla branka po rohovém kopu, kdy si míč na přední tyči poslal do brány domácí stoper Kosobud, 1:1. V samém závěru mohli hosté dokonat obrat, naštěstí pro sepekovské nebyl gól Kosíka uznán pro ofsajd.

Sepekov – Chyšky 1:1 (1:0) Goly: Tupý

Sestava: Doubek M.  – Hlavín A.(Koutník L.) , Novák P. , Kosobud M. , Palus P. – Bolek J. , Novák M,(Hadáček L.) Hadáček J. , Koutník M.(Sláma P.) – Staněk J. , Tupý M.   

Trenér: Martin Petr

Hráč utkání: Hlavín Adam

 

 

 

Leave a Reply