Sezóna 2011/2012

Nový znak Po již uplynulé sezóně, ve které hrálo sepekovské A mužstvo po velmi dlouhé době krajskou soutěž bychom vám chtěli tento ročník krátce zrekapitulovat. Jistě největším úspěchem bylo setrvání A mužstva a dorostu v krajské soutěži. To samé už neplatí o B mužstvu, které se umístilo na posledním místě tabulky.

TJ Sokol Sepekov se umístil v krajské soutěži I.B. třídy skupiny C na 8. místě s 36 body a pasivním skórem 40:53. Tento celkem uspokojivý počet bodů si sepekovští uhráli především v podzimní části soutěže.

TJ Sokol Sepekov B se umístil na posledním místě z celkem 12 mužstev ve III. třídě okresního přeboru. Rezerva Sepekova nakonec získala 18 bodů se skórem 40:64.

Dorost se umístil na 10 místě s 32 body a skórem 43:61. Sepekovský dorost opouští 6 hráčů a je jen otázkou jak se je povede nahradit hráči přicházejícími ze starších žáků.

Starší žáci se umístili na 2. místě za týmem Jistebnice a už druhým rokem jim tak uteklo celkem očekávané 1. místo. Mezi 9 mužstvy nakonec získali 39 bodů.

Posledním sepekovským mužstvem jsou starší kadeti. Ti se umístili na 8. místě v konkurenci velkých týmů se 13 body.

Tak jako po podzimní části soutěže, tak i nyní, vám přineseme rozhovory s trenéry a hráči jednotlivých mužstev.

Za zmínku stojí ještě každoročně pořádaný dětský den. Ten se uskutečnil 24. června na hřišti v Sepekově a jako každý rok byli pro děti připraveny různé sportovní soutěže o hmotné ceny.

Velmi nás těší zájem o tyto stránky a doufáme, že cifru 23 000 návštěv, kterou jsme překonali minulý měsíc, minimálně zdvojnásobíme ještě tento rok…

Leave a Reply